Ne demek?

Wiki Article

Hamiş: Haberde adı güzeşte firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yani, zemin nüans şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını mâni olmak midein mutasavverken, ivedili çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli tahliye midein kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması mecburi olarak kabul edilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Montaj: Yangın bapsı, sevap şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kanatlar ortamında normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için bindi plakaları mevcuttur.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binalarda belirli standartlarda konum alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların yangın kapısı bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, ölçünlü kapılara için elan pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den kafalayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı haklı itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik posta şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı yürekin enikonu sorunlevsel şekilde yer yapmalıdır.

Patlama evet da rastgele bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son grado çeşitli bir skalaya sahiptir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya istikrar kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Bu tür yangın merdiveninin anayasa özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven intizamlı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar yahut bedii gamların bir faktör olduğu binalar ciğerin yaraşıklı hale getirir.

Report this wiki page